ANKARA HAYMANA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı I.Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş başkanlığında eğitim öğretim yılının birinci döneminde yapılan çalışmaların değerlendirildiği Nuri Bektaş Anadolu Lisesinde yapılan toplantıya Şube Müdürleri Levent Koç, Osman Zor, okul ve kurum müdürleri, müdür yetkili öğretmenler, müdür yardımcıları katıldı.    
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı I.Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Toplantı, proje kooordiantörü Elif Çakıroğlu´nun sunumumuyla başladı. Şube Müdürü Osman Zor, inşaat emlak ve personel izinleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Şube Müdürü Levent Koç ise birinci dönemin TEOG, DPY, Sosyal etkinlikler, Öğrenci Devamsızlıkları ile ilgili istatistiki verileri tablolar eşliğinde sundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş son konuşmayı yaptı. Yöneticilerden kendilerini yenilemelerini, yenilikleri takip edip bilgi çağını ayak uydurmalarını istedi. Çağın bilgi çağı olduğunu ve teknolojik gelişmlerin çok hızlı değişim ve ilerleme kaydettiğini söyledi; "10 yıl öncesi ile bugünü tasavvur edemiyorduk. Bir yıl sonrasında ise hangi teknolojik gelişmelerle karşılaşacağımızı bilemiyoruz" dedi. Bugüne kadar öznesi Haymana olan birçok çalışma gerçekleştirdiklerini, AB projeleriyle de önümüzdeki dönemde eğitim camiasının konuşulacağını ifade etti. Konuşmasını eğitimde güvenlik, akademik başarı, hizmetiçi eğitim, iletişim konularına değinerek sonlandırdı.  Toplantı sonunda okuldaki z kütüphane gezildi, yöneticilere Nuri Bektaş Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından gözleme ayran ikram edildi.

29-01-201629-01-201629-01-201629-01-2016

Yeni Mahalle Ankara Caddesi No.3 Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haymana/ANKARA - 312 658 24 57

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.