ANKARA HAYMANA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Yöneticileri Hazırlık Toplantısı ve İlçe Milli Eğitim Toplantı Salonu Açılışı

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş başkanlığında, Haymana merkez ve köy okul yöneticilerinin katılımıyla 2015-2016 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlık toplantısı yapıldı.
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Yöneticileri Hazırlık Toplantısı ve İlçe Milli Eğitim Toplantı Salonu Açılışı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş, yaptığı konuşmada yaz döneminde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yapılan çalışmalardan hakkında bilgiler verdi. Ayrıca okullarda yapılan çalışmalar için de bazı okul yöneticilerinin adını da zikrederek teşekkür etti. Bu yöneticilerin okulların eğitim-öğretime hazır hale getirilmesi için gösterdikleri gayreti yerinde gördüğünü ifade etti. Okullarında çalışmaları devam eden ve eksiklikleri bulunan okullar için de en kısa sürede çalışmalarını tamamlamalarını istedi. Yöneticilik atamasında yeni görev alan yöneticilere de başarılar diledi.

 

1 Eylül´den itibaren  öğretmenlerin okullara gelmeye başlayacağını hatırlatan Yurtdaş, seminer dönemi yapılacak çalışmalara değindi. Yurtdaş, eğitim yöneticiliği ile ilgili gördüğü bazı eksik konular için yöneticilere ilçe milli eğitim müdürlüğü adına eğitim vereceğini açıkladı. İlköğretim kurumları ve orta öğretim kurumları ayrı ayrı olmak üzere yöneticilere, Resmi yazışma kuralları, izin yönergesi, Ekders kararı, mebbis, eokul, tefbis, web sayfaları, ilköğretim kurumları yönetmeliği, ortaöğretim kurumları yönetmeliği gibi bir çok konuda bilgilendirme toplantısı yapılacağını söyledi.

Söz alan okul yöneticileri ise taleplerini söyleyip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne destekleri için teşekkür ettiler. Daha sonra açılış için yöneticelere tatlı ve içecek ikram edildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Yurtdaş okuduğu özlü sözler ile yöneticelere teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.sene bası yönetici toplantısısene bası yönetici toplantısısene bası yönetici toplantısısene bası yönetici toplantısı

Yeni Mahalle Ankara Caddesi No.3 Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haymana/ANKARA - 312 658 24 57

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.