ANKARA HAYMANA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem Başı Okul Müdürleri Toplantısı Midas Hotel´de Yapıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem Başı Okul Müdürleri Toplantısı Midas Hotel´de Yapıldı.

     2018-2019 eğitim-öğretim yılı dönem başı okul müdürleri toplantısı Midas Hotel´de yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya, Şube Müdürü Ali Rıza Düşünceli, Şube Müdürü Alişan Oktay Cihan, Şube Müdürü Taner Aytaç ve okul müdürleri katıldı. Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya´nın açılış konuşmasıyla başlatıldı. 

     Kaya´nın ardından sözü alan Şube Müdürü Alişan Oktay Cihan taşımalı öğrenciler ve servisler konusunda müdürlerden yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Okullarda öğretmen ihtiyacını belirlemek için eksik ve fazla öğretmenleri tek tek müdürlerle istişare ederek listeledi. Kademe terfileri, ek ders ve taşeron işçi puantajlarının zamanında gönderilmesini rica etti. Birleştirilmiş sınıflı köy okullarımızın bakım ve onarımlarının yapıldığını belirtti. Yapılan merkezi sınavlar konusuna değinen Cihan, okullarımızın ve ilçemizin sınavlarda net ortalamalarını tüm müdürlerimize sundu. Başarı durumunu artırmak için fikir alışverişinde bulunuldu. 

     Şube Müdürü Ali Rıza Düşünceli söze kitap dağıtımının başladığını belirterek başladı. Müdürlerimizin titizlikle takip etmesi gerektiğini belirtti. Resmi yazışma usul ve esaslarına yönelik bir eğitimin planlanacağını duyurdu. TÜBİTAK projelerine katılım sağlanması için müdürlerimizin öğretmenlerimizi teşvik etmesini rica etti.

     Şube Müdürü Taner Aytaç, belirli gün ve haftalar etkinliklerinin okullarımıza dağıtımını gerçekleştirdi. Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projesine katılım sağlanmasını rica etti. 

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Kaya öğretmenlerimizin kılık kıyafetlerine dikkat etmesi gerektiğinin önemini vurguladı. Nöbetçi öğretmenlerin görevlerini büyük bir özveriyle gerçekleştirmelerini rica etti. Öğrenci devamsızlıklarının sürekli takip altında olması gerektiğini belirtti. Okullarda yaşanan olağanüstü durumlarda vakit kaybetmeden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bilgi verilmesi konusunda müdürlerimizi uyardı. Okul polisleri ve rehber öğretmenler ile sürekli iletişim halinde olunmasını, öğretmenlerin sağlık raporları üzerinde titizlikle durulmasını rica etti. Aile Destek Eğitim Merkezi´nin açıldığını ve eğitimlerin planlandığını duyurdu. 

    İyi dilek ve temennilerle toplantı sonlandırıldı. 

11-09-201811-09-201811-09-201811-09-201811-09-2018

Yeni Mahalle Ankara Caddesi No.3 Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haymana/ANKARA - 312 658 24 57

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.